JPEG - 1.1 MB
COANEGRA

Éxit de la xerrada "Som el que mengem. Avantetges d’una alimentació ecològica"

Dia 14 de Maig, en col.laboració de la Associació de Veïns de Son Dameto, organitzarem una xerrada "SOM EL QUE MENJAM" i una presentació de la Cooperativa.
El president de la Associació de Veïns, Xisco Bonnin, va fer la presentació i n’Alicia i en Miquel, joves pagesos , socis col.laloradors , que viuen a Son Dameto, varen parlar de la importància de consumir productes ecològics, per a la nostra salut i el medi ambient i en Xisco Mengod, va explicar el projecte (...)

Publicat: 25/maig/2015 | Secció: COANEGRA | TAGS: Cooperativa, Activitats, Col·laboracions, Formació, Consum Llegir més...
JPEG - 616.8 kB
COANEGRA

Acaba amb èxit la I Escola d’Estiu Coanegra "Iniciació a l’agricultura ecològica i al cooperativisme"

Des del dia 25 fins al 30 d’agost ha tingut lloc la primera escola d’estiu “Iniciació a l’Agricultura ecològica i al Cooperativisme”, a l’hort de Son Barca de Santa Maria. S’hi varen inscriure 35 persones, amb una assistència mitja de 28. L’objectiu de l’escola, era facilitar la preparació de joves pagesos i altres persones interessades en treballar l’agricultura ecològica i en conèixer l’experiència de la nostra Cooperativa i el món del Cooperativisme en general. Desprès de valorar molt positivament aquesta (...)

Publicat: 2/setembre/2014 | Secció: COANEGRA | TAGS: Cooperativa, Formació, Cooperatives, Col·laboracions Llegir més...
COANEGRA

Escola d’estiu - COANEGRA 2014: Iniciació a l’agricultura ecològica i al cooperativisme

Del 25 al 30 d’agost la cooperativa Coanegra organitza una escola d’estiu: Iniciació a l’agricultura ecològica i al cooperativisme. L’objectiu és facilitar la preparació de joves i altres persones que s’interessen per l’agricultura ecològica i que treballen o volen treballar en aquest camp. A més de divulgar el cooperativisme com a forma d’organització empresarial. Full inscripció escola d’estiuInformació escola d’estiu (...)

Publicat: 7/agost/2014 | Secció: COANEGRA | TAGS: Cooperativa, Cooperatives, Col·laboracions, Formació Llegir més...

Sobre nosaltres

Darrers Tweets

  • @realt0rlife That's a very good question :) You may want to contact the author. There's a form on the right when you click their name.

    - 10 hours ago
  • @ghostpool Have you opened a support ticket yet? Can you send methe ticket number? Thanks!

    - 2 days ago

Flickr Photos