JPEG - 334 kB

29M: VAGA GENERAL - VAGA DE CONSUM

Publicat: 28 / mar / 2012  |  COANEGRA

La reforma laboral que ens volen imposar a part d’injusta, innecessària és un atemptat contra el dret de les persones a viure dignament.

Augmenta la precarietat de tots els treballadors i les treballadores, minva la capacitat de defensar-nos dels abusos del capital, condemna a l’ exclusió permanent milions de persones en situació de dificultat social, i al mateix temps genera un 3r món dins el nostre malferit 1r món.

Els sindicats han convocat Vaga General, per al dia 29 de Març. Cal introduir noves formes de mobilització que complementin les clàssiques de vaga i manifestació.

Per tal que tots els sectors de la població: aturats, jubilats, mestresses de casa..., puguin participar d’aquesta gran protesta moltes d’entitats i associacions de tot l’Estat, han convocat per al mateix dia 29 una VAGA DE CONSUM.

La proposta és : No comprar res aquest dia, ni utilitzar cap servei: bancs, benzineres, telèfon, targetes de crèdit, etc.

Les persones que formam part de Coanegra volem que la nostra cooperativa sigui una alternativa en aquest sistema injust i us convidam a participar activament a la Vaga General als que treballau i a la Vaga de Consum a tota la ciutadania, animant-vos a construir de forma permanent alternatives basades en l’autogestió.

Pera la nostra part us comunicam que el proper 29 DE MARÇ la botiga romandrà TANCADA per tal de donar suport a la VAGA GENERAL/VAGA DE CONSUM

MARÇ 2012