JPEG - 45.4 kB
Els nostres productes

Fruites de primavera a la botiga

A Coanegra hem apostat sempre , prioritariament, pels productes de temporada, si és possible ecològics o de producció local.

Com cada estació de l’any, la primavera ens ofereix una bona varietat de hortalisses i fruites de gran qualitat i valors nutritius. Avui ens centrarem amb algunes de les fruites que, de producció local podeu trobar a la botiga.

JPEG - 1 MB
Els nostres productes

Algunes raons per a consumir aliments ecològics

Els aliments procedents de l’agricultura ecològica són aquells que estan produïts sense fertilitzants sintètics, pesticides, antibiòtics i/o additius i conservants. Vet aquí algunes raons per a consumir aliments ecològics:
1.- ELS ALIMENTS ECOLÒGICS SON MÉS SALUDABLES
Cultivats de forma natural, amb fertilitzants naturals, tenen nivells més alts de vitamines, sobretot vitamina C, i més contingut de minerals essencials: magnesi, calci, potassi, fòsfor... antioxidants, hidrats de carbono i proteïnes, (...)

PNG - 35.2 kB
Actualitat

Cuina i ecologia

Compartim amb vosaltres, l’àudio del programa "Tàpias fresques" de Pere Tàpias, a Catalunya Ràdio.

Publicat: 20/agost/2012 | Secció: Actualitat | TAGS: Consum, Propietats dels productes Llegir més...
AAFB Els cogombres
Els nostres productes

Els cogombres

El cogombre és un aliment de fàcil digestió . Gran part de la composició del cogombre és aigua, per la qual cosa ho fa un aliment baix en calories però molt refrescant. Conté potassi, fòsfor i magnesi, juntament amb sofre i iode (aquests dos últims estan en major quantitat que els altres).
El cogombre no conté grassa i és baix en calories i colesterol.
Són molt recomanables també, quan hi ha una tendència a la necrosi, i en tots aquells casos en què és necessari neutralitzar l’excessiva acidesa, com en (...)

Publicat: 7/juny/2012 | Secció: Els nostres productes | TAGS: Productes, Propietats dels productes Llegir més...

Sobre nosaltres

Darrers Tweets

  • @realt0rlife That's a very good question :) You may want to contact the author. There's a form on the right when you click their name.

    - 10 hours ago
  • @ghostpool Have you opened a support ticket yet? Can you send methe ticket number? Thanks!

    - 2 days ago

Flickr Photos